•  

  Γεωργία Μπόκα

  Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
  Νέα Δημοκρατία

   

 • Για την Αιτωλοακαρνανία που θέλουμε

  Νέα δυναμική πνοή για την Αιτωλοακαρνανία
  Αλλαγή επιλογής για την Αιτωλοακαρνανία που θέλουμε

  Φίλες και Φίλοι,

   

  Δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

  Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και την ψήφο σας στις εθνικές εκλογές.

   

  Για να αγωνιστώ μαζί με σας και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε όλους εσάς και να ξεκινήσουμε μαζί μία νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

   

  Η πορεία μου στην αυτοδιοίκηση την οποία υπηρέτησα και από τη θέση της Αντινομάρχη Αιτωλοακαρνανίας και από αυτή της Δημοτικής Συμβούλου Αγρινίου απέδειξε ότι πάντοτε στεκόμουν δίπλα στα προβλήματα.

   

  Τώρα αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να διεκδικήσουμε με πάθος ένα καλύτερο αύριο.

   

  Δεν αξίζει η μιζέρια στους Έλληνες.

  Δεν αξίζει η μιζέρια στους Αιτωλοακαρνάνες.

  Προσβλέπουμε σε καλύτερες ημέρες.

 • Το όραμά μου

  Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί ότι θα μειώσει τους φόρους και τις εισφορές και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας μέσα από μία έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, γιατί είναι ο μεγαλύτερος νομός της χώρας.

  Η Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλες προοπτικές στον τομέα του τουρισμού.
  Εκεί που άλλοι βλέπουν προβλήματα, εγώ βλέπω ευκαιρίες.
  Οι ευκαιρίες είναι εδώ.
  Ευκαιρίες και προκλήσεις για την επόμενη ημέρα.
  Τα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν.
  Έργα σε εθνικό, σε περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.

  Οραματίζομαι μια Αιτωλοακαρνανία πρότυπο για τη Δυτική Ελλάδα.
  Έναν νόμο προσέλκυσης οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης.
  Με φιλοσοφία ανάπτυξης που θα βγάλει τον τόπο από τη φτώχεια και από τη μιζέρια και θα δώσει νέες προοπτικές στα παιδιά μας, σε όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.
   

  Με ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού που θα συνδέσουν τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, που θα δώσουν διέξοδο στους τοπικούς παραγωγούς και θα δημιουργήσουν μία νέα ταυτότητα, μία νέα εμπειρία για την Αιτωλοακαρνανία.

  Ήρθε η ώρα για μία Ελλάδα ευημερίας και ανάπτυξης.
  Ήρθε η ώρα να πορευτούμε ενωμένοι με σκληρή δουλειά, με αξίες, με σεβασμό στην ιστορία μας, την παράδοσή μας, τη θρησκεία μας, στο ποιοι είμαστε, στην ταυτότητά μας.
  Σας ζητώ όλοι μαζί να βαδίσουμε αυτόν τον όμορφο δρόμο διότι αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα.

  Όλοι μαζί να φέρουμε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, τη Νίκη μιας Φωτεινής Ελλάδος.
  Θέλει θάρρος και δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα.
  Και μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!
  Δώστε μου την δύναμη να υπερασπίζομαι ΠΑΝΤΑ τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας!


  ΠΑΝΤΑ δίπλα σας!

  All Posts
  ×
  ×
  Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε:
  
  Στα πλαίσια της διαχείρισης της ιστοσελίδας επεξεργάζονται τα εξής προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη /χρήστη: το ονοματεπώνυμο , το προσωπικό τηλέφωνο /κινητό , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , στοιχεία τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπλήρωση του σκοπού της ιστοσελίδας και ειδικότερα την επαφή με το επισκέπτη /χρήστη από την πλευρά του διαχειριστή της ιστοσελίδας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος .
  
  Συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μόνο όταν τα εν λόγω άτομα μας τα προσφέρουν οικειοθελώς . Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε σχετίζονται με την υγεία λόγω και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας και μόνο για να μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση για να είμαστε στη θέση να δώσουμε τεκμηριωμένες , επιστημονικές και αξιόλογες απαντήσεις στα ερωτήματα σας .    
  
  Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας 
  
  Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας , εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), που - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, video, ήχους κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.
   
  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
  
  Ο διαχειριστής της παρούσας ιστοσελίδας  συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.
  Ο διαχειριστής είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι επισκέπτες/ χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.
  Ο επισκέπτης/ χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
  
  Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας;
  Τα δικαιώματα τα οποία σας παράσχει η κείμενη νομοθεσία είναι :
  •	Ανάκληση συναίνεσης
  •	Αίτημα πρόσβασης
  •	Διόρθωση προσωπικών δεδομένων
  •	Διαγραφή προσωπικών δεδομένων
  •	Περιορισμός της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα φορητότητας προσωπικών δεδομένων
  •	Αμφισβήτηση της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
  •	Αίτημα σχετικά με την αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων και τη δημιουργία προφίλ
  Τα δικαιώματα αυτά μπορείτε να ασκήσετε ανά πάσα στιγμή . 
  
  Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της ιστοσελίδας παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση reputation.gr@gmail.com